Podaruj nam 1% podatku – Fundacja Rodzin Polskich

Możesz nam podarować swój 1% podatku. Wystarczy, że przy rozliczeniu rocznym podasz nasz numer KRS: 0000 386 878
Dziękujemy

Fundacji Rodzin Polskich im. św. Jana Pawła II, realizuje zadania które opierają się na pomocy najmłodszym oraz osobom społecznie wykluczonym.

Jednym z najważniejszych elementów działalności naszej Fundacji jest praca z dziećmi i młodzieżą, którą wspieramy w trudnych przeżyciach, wskazujemy jak prawidłowo kierować emocjami i rozwiązywać konflikty. Zajęcia warsztatowe pomagają im podbudować poczucie własnej wartości, które często u młodych ludzi jest bardzo niskie. Dzięki uczestniczeniu w zajęciach poznają i nazywają swoje uczucia, własną wartość oraz sztukę dialogu z drugim człowiekiem. Niejednokrotnie dzięki naszej pomocy dowiadują się czym jest miłość w codziennych relacjach i jak można ją wyrazić poprzez gesty, słowa czy zachowania.

Darmowy Program PIT dostarcza Instytut Wsparcia Organizacji Pozarządowych w ramach projektu PITax.pl dla OPP.

1% podatku