Aby wesprzeć działania naszej Fundacji, w zeznaniu PIT wystarczy podać nasz numer KRS 0000386878
Darmowy Program PIT dostarcza Instytut Wsparcia Organizacji Pozarządowych w ramach projektu PITax.pl dla OPP

Naszym marzeniem jest Silna Polska!

Kochani, zgadzacie się z nami, że każda rodzina zasługuje na dobry byt i szczęście? Wielkim pragnieniem naszej Fundacji jest zapewnienie pomocy rodzinom, które są w potrzebie. Dlatego kierując się troską o los polskich rodzin staramy się dać im to, czego na dany moment najbardziej potrzebują. Nie możemy zgodzić się na nieszczęście i smutek dzieci, których rodzice, choć często bardzo chcą nie potrafią zapewnić dobrego bytu. Tak wiele rodzin zmaga się z problemem biedy, bezrobocia czy chorobą bliskich. My pragniemy wyjść im z pomocą. Jednak niestety nasze zasoby, w tym finansowe są ograniczone i sami potrzebujemy pomocy, by móc pomagać innym. Dlatego Kochani liczymy na Waszą pomoc! Was to nic nie kosztuje a może pomóc w potrzebie niejednej rodzinie. Podarujcie swój 1% na rzecz naszej Fundacji! Zaproście do tego swoich bliskich i znajomych! Prosimy, mówcie o tym! Niech jak najwięcej osób dowie się, że los polskich rodzin nie jest obojętny!
1procent-dla-rodzin-1-600x600