Dyplomy uznania

Dyplom uznania przyznawany jest za współdziałanie w ramach działań Fundacji. Współpracując z wieloma firmami, osobami prywatnymi, stowarzyszeniami pragniemy docenić każde dobro, którego doświadczamy z ich strony.

Statuetki Fundacji

Statuetka Fundacji Rodzin Polskich to szczególne wyróżnienie. O przyznaniu tego odznaczenia decyduje Zarząd Fundacji na podstawie obranych przez siebie kryteriów. Głównym czynnikiem jest jednak długotrwała, owocna współpraca oraz jej zakres. Statuetka Fundacji przyznawana będzie naszym honorowym partnerom w obecności Prezesa Fundacji Rodzin Polskich w czasie obchodów Metropolitalnego Święta Rodziny w ramach którego odbywa się fundacyjna Gala Fundacji Rodzin Polskich. Wyróżniamy brązową, srebrną, złotą, bursztynową oraz diamentową statuetkę.

Gala Wolontariatu

Pragnąc każdego roku wynagrodzić pracę osób działających na rzecz Fundacji postanowiliśmy stworzyć Galę Wolontariatu. Jest to wydarzenie w trakcie którego wyróżnieni zostaną najbardziej zaangażowani wolontariusze. Pragniemy w ten sposób podziękować za cały wkład pracy, którego doświadczyliśmy zarówno my jak i podopieczni naszej Fundacji.