Acknowledgment diplomas

Diplomas are given to Foundation co-workers within the framework of current projects. Having support of many different companies, private people and associations we don't want to forget to thank them for all their kindness and help.

Statuetki Fundacji

Statuetka Fundacji Rodzin Polskich to szczególne wyróżnienie. O przyznaniu tego odznaczenia decyduje Zarząd Fundacji na podstawie obranych przez siebie kryteriów. Głównym czynnikiem jest jednak długotrwała, owocna współpraca oraz jej zakres. Statuetka Fundacji przyznawana będzie naszym honorowym partnerom w obecności Prezesa Fundacji Rodzin Polskich w czasie obchodów Metropolitalnego Święta Rodziny. Wyróżniamy brązową, srebrną oraz złotą Statuetkę.

Volunteer gala

As we want to recompense the work of Foundation workers, we have decided to create VOLUNTEER GALA. While this event, we shall award the most committed volunteers. It will be our acknowledgement for their work which we and our charges have experienced.